Sarsaparilla korzeń mielony

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
100szt.1 24,67 zł
250szt.1 56,19 zł

Sarsaparilla zwana również sugandi i sariva. Należy do grupy kolcoroślin, może dorastać do 30m wysokości. Występuje w Ameryce Środkowej i Południowej, głównie w Meksyku.

W ofercie posiadamy korzeń sarsaparilli w postaci pociętej i mielonej.

Składniki: 100 % sarsaparilla (Smilax officinalis) korzeń mielony.

 

Propozycja spożycia: 1 gram (około pół łyżeczki) proszku zalać gorącą wodą i pozostawić pod przykryciem na 30 minut. Stosować do 3 razy dziennie, za każdym razem zaparzając nowy napar.

2020-02-16
Ocena 

    Super

    Polecam serdecznie

    Napisz opinię!

    Napisz opinię

    Sarsaparilla korzeń mielony

    Sarsaparilla korzeń mielony

    scanner Zadaj pytanie on-line Zadaj pytanie on-line