Kiełki 

Znaleziono produktów: 8
0 Recenzje

15,14 zł
Produkt dostępny

Jednym z najbardziej intensywnych okresów we wzroście rośliny – brokułu jest kiełkowanie W tym to okresie substancje zapasowe zgromadzone w nasionach są rozkładane na łatwo przyswajalne związki proste. Podczas kiełkowania uaktywniają się enzymy i syntetyzowane są witaminy.

0 Recenzje

11,43 zł
Produkt dostępny

Kiełkowanie jest najbardziej intensywnym okresem w życiu naszej rośliny - fasoli mung, w którym to substancje zapasowe  – między innymi te zgromadzone w nasionach - są rozkładane na łatwo przyswajalne związki proste. W tym to okresie uaktywniają się enzymy i syntetyzowane są witaminy.

0 Recenzje

13,24 zł
Produkt dostępny

Z proponowanych nasion rozwijają się w niedługim czasie kiełki kozieradki. Są one bogate w takie składniki, jak: witaminy minerały jak również mikroelementy Zawarte w skiełkowanym ziarnie witaminy są bardzo dobrze przyswajalne.

0 Recenzje

5,62 zł
Produkt dostępny

Kiełki, to najbardziej dynamiczne stadium rozwojowe rzeżuchy w którym to substancje zapasowe, również te zgromadzone w nasionach, są rozkładane do łatwo przyswajalnych związków prostych. W tym to okresie uaktywniają się enzymy i syntetyzowane są witaminy.

0 Recenzje

12,29 zł
Produkt dostępny

Kiełkowanie jest najbardziej intensywnym okresem w życiu naszej rośliny - rzodkiewki, w którym to substancje zapasowe – między innymi te zgromadzone w nasionach - są rozkładane na łatwo przyswajalne związki proste. W tym to okresie uaktywniają się enzymy i syntetyzowane są witaminy.

0 Recenzje

22,76 zł
Produkt dostępny

Kiełki rzodkiewki red purple (Raphanus dativus) charakteryzują się liśćmi w kolorze bordowym oraz biało - czerwonymi łodygami. Posiadają charakterystyczny dla tej odmiany ostry smak. Kiełkowanie jest najbardziej intensywnym okresem w życiu naszej rośliny - rzodkiewki, w którym to substancje zapasowe  – między innymi te zgromadzone w nasionach - są...

Wyświetla 1 - 8 z 8 produktów