Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Algi brunatne Ascophyllum nodosum to bogate w składniki odżywcze organizmy oceaniczne, które stanowią szerokie zastosowanie w kosmetyce. Nic w tym dziwnego, Chińczycy od dawna traktują proszek z alg brunatny jako środek, który pozwala zachować młodości i urodę nie tylko zewnętrznie ale też wewnętrznie.
Ałtajski Miód Gryczany z Syberii
Najwyższej jakości naturalny, ałtajski miód gryczany z nieskażonych, niesamowicie czystych terenów Syberii, a konkretnie Ałtaju, gdzie nie używa się pestycydów. Jest to obszar nieskażony. 100% naturalny miód o niezwykle cennych wartościach i parametrach odżywczych. Zawiera między innymi witaminy, minerały, aminokwasy i enzymy.
Ałtajski Miód Wielokwiatowy z Syberii
Syberyjski miód wielokwiatowy z nieskazitelnie czystych, górskich łąk Ałtaju. Bogaty w enzymy, białka, aminokwasy, przeciwutleniacze, witaminy (K, H, B1, B9 i kilka innych), węglowodany (maltoza, sacharoza, fruktoza, glukoza), makro- i mikroelementy (magnez, potas, glin, jod, żelazo i inne).
Chloryn sodu, NaCIO2, 25%, 100ml. Produkt do uzdatniania wody. Preparat chemiczny.
Boraks - Czteroboran Sodu - nieorganiczny związek chemiczny, sól sodowa kwasu borowego. Borax występuje w przyrodzie jako minerał rodzimy (Na2B4O7·10H2O) oraz częściowo odwodnione tinkalkonit i kernit.
DMSO Dimetylosulfotlenek 99,5% naturalny...
Dimetylosulfotlenek (DMSO) organiczny związek chemiczny z grupy sulfotlenków, jest naturalną substancją pochodzącą z miazgi drzewnej. Wykorzystywany jako odczynnik chemiczny, analityczny oraz naturalny rozpuszczalnik.
HMB - kwas beta-hydroksy-beta-metylomasłowy.
Jabłczan Magnezu + Witamina C kapsułki 750mg
Jabłczan magnezu jest jedną z najlepiej przyswajalnych form magnezu. Bierze udział w większości procesów biochemicznychzachodzących w organizmie. Wspomaga prawidłowe przewodnictwo nerwowe oraz kurczliwość mięśni. Witamina C bierze udział w najliczniejszej ilości procesów biochemicznych w organizmie. Łącząc te dwa składniki dodatkowo zwiększamy...
Gorzkie jądra pestek moreli pochodzą z dzikich odmian drzew morelowych. Wyselekcjonowane owoce zbierane są ręcznie. Jądra pestek moreli dostarczają wiele minerałów, a szczególnie magnezu. Oprócz witaminy B17 są źródłem takich składników jak: Witamina B15 (kwas pangamowy). kwas salicylowy (o działaniu bakteriobójczym).
Morela pospolita lub też morela zwyczajna (Prunus armeniaca L.) jest gatunkiem rośliny wieloletniej należąca do rodziny różowatych. Pochodzi z Azji, rodzimy obszar jej występowania obejmuje Kirgistan, Chiny i Koreę. Jako gatunek sztucznie wprowadzony rośnie dziko także w Japonii. Finalnie spotkać możemy ją w wielu krajach świata, również w Polsce.
KWAS CYTRYNOWY 1-hyd. r-r 50% 100ml
Kwas L-Askorbinowy - witamina C bierze udział w wielu procesach biochemicznych organizmu, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz nerwowego, bierze również udział w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych.