Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Młody jęczmień to prawdziwa bomba witaminowa! Przede wszystkim jest bardzo bogaty w witaminę C, E, a także witaminy z grupy B. Zawiera beta-karoten, magnez, żelazo, wapń, cynk oraz liczne aminokwasy.
Inna propozycją suplementów w postaci proszku są algi, czyli dobrze wszystkim zna...
Młody jęczmień to prawdziwa bomba witaminowa! Przede wszystkim jest bardzo bogaty w witaminę C, E, a także witaminy z grupy B. Zawiera beta-karoten, magnez, żelazo, wapń, cynk oraz liczne aminokwasy.
Inna propozycją suplementów w postaci proszku są algi, czyli dobrze wszystkim znane Spirulina i Chlorella.
Nie brakuje w naszej ofercie również często stosowane przez wiele osób magnezu w postaci takich jak Jabłczan Magnezu, Chlorek Magnezu Sześciowodny, Dicytrynian Trimagnezu, czy Jabłczan L-Cytruliny.
Z grupy Superfood w proszku możemy zaproponowac Colostrum liofilizowane w wersji Bio i konwencjonalnej.
To tylko niektóre produkty z naszej oferty. Zapraszamy do zapoznania się z nią i zakupów.
Chlorek magnezu jest źródłem magnezu, dzięki czemu pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowy i mięśni, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów.
Chlorella to zielenice występujące niemal na całej ziemi. Jej poszczególne gatunki (jest ich około 100) można znaleźć zarówno w wodach słodkich, jak i w morzach oraz oceanach. Ich komórki chronione są warstwą, zawierającą chitosan. Produkt posiada wysoką zawartość białka, błonnika oraz jest źródłem takich minerałów jak fosfor, potas i żelazo.
Colostrum (siara pochodzenia bydlęcego) jest wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Produktcharakteryzuje się 60 % współczynnikiem immunoglobulin (IgG) i został odtłuszczony oraz poddany sterylnej filtracji / mikrofiltracji. Pobrany surowiec podczas pierwszych dojeń.
Colostrum (siara pochodzenia bydlęcego) jest wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Produkt charakteryzuje się > 30-40 % zawartością immunoglobulin (IgG), został odtłuszczony oraz poddany sterylnej filtracji / mikrofiltracji. Produkt pobrany z pierwszego oraz drugiego dojenia, w taki sposób by młode ciele otrzymało...
DiCytrynian TriMagnezu jest organicznym związkiem chemicznym z grupy cytrynianów. Jest to sól kwasu cytrynowego i magnezu. Zawiera helatową, wysoce przyswajalną formę magnezu. Czystość produktu farmaceutyczna.
Jabłczan magnezu jest połączeniem dwóch składników: kwasu jabłkowego oraz magnezu. Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego i mięśni, przyczynia się do prawidłowego metabolizmu energetycznego pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów.
Kwas L-Askorbinowy - witamina C bierze udział w wielu procesach biochemicznych organizmu, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz nerwowego, bierze również udział w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych.
BIO MACA (Lepidium meyenii) CZARNA RAW, KORZEŃ MIELONY Maca jest roślinną dwuletnią rośliną z rodziny Crucifer naturalnie występujących w wysokich Andach Peru. Jej hiszpańskie i Quechua nazwy to maca-maca, maino, ayak chichira, ayak willku. Jest to roślina uprawiana w celu pozyskania swojej mięsistej bulwy.
Maca jest warzywem rosnącym głównie w Peru, wysoko w Andach. Najbardziej pożądaną częścią tej rośliny jest korzeń. Z wyglądu maca przypomina rzodkiewkę. Maca nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Można spotkać kilka jej odmian, które różnią się m.in kolorem skórki, są to np. maca żółta, czerwona, czarna.
BIO MACA (Lepidium meyenii) KORZEŃ MIELONY <RAW/surowa> Maca jest uprawiana od przeszło 2000 lat. Jej niezwykle wytrzymała struktura pozwala przetrwać trudne warunki klimatyczne, takie jak: silne wiatry, wysoka temperatura czy też silne działanie promieni UV. Maca jest roślinną dwuletnią rośliną z rodziny Crucifer naturalnie występujących w...
Wytłoczony sok poddany opatentowanemu, niezwykle delikatnemu procesowi suszenia w temperaturze między 4 °C a 30 °C przy jednoczesnym wykluczeniu tlenu. Podczas procesu suszenia bioaktywne odwodnienie tworzy silne powłoki ochronne wokół poszczególnych cząstek, co chroni i zachowuje składniki odżywcze, kolor oraz smak.
Ekologiczny sok wyciskany ze świeżo zebranej, organicznej lucerny, która została poddana niezwykle delikatnemu, opatentowanemu procesowi suszenia z wykluczeniem tlenu w temperaturze między 4 °C a 30 °C, który pozwala zachować wszystkie dobroczynne wartości wyciśniętego soku. Produkt jest odpowiedni dla wegan, bez GMO, jest surowy (RAW), HALAL oraz koszerny.