Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Uwaga: Ostatnia sztuka!
Data Dostępność:
Pojemność (gram) | opakowanie | ilość | Cena (brutto) | Dodaj do koszyka |
---|---|---|---|---|
Bertram ostry, korzeń sproszkowany - to cenna przyprawa do sosów, zup, sałatek itp. Bertram jest jednym z składników kuchni świętej Hildegardy i można go dodawać niemal do wszystkich potraw.
Bertram lekarski, zwany też pierściennikiem lekarskim, to gatunek rośliny należący do rodziny astrowatych. Występuje wyłącznie w uprawie. Znane są dwa rodzaje Bertramu; łagodny i ostry.
Składniki: 100 % bertram ostry (Anacyclus pyrethrum L.) korzeń mielony.
Propozycja spożycia: 1 - 4 szczypty dodajemy do gotowania np. zup, sosów, itp. lub posypujemy potrawy.
Uwagi i zalecenia: Utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga stosowania zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.
Kraj pochodzenia: Maroko