Catuaba kora mielona

Produkt chwilowo niedostępny.

Powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny.
Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
100szt.1 14,19 zł
50szt.1 7,52 zł

Catuaba kora mielona – pochodzenie

Catuaba to kora z drzewa Trichilia catigua. Produkt ten pochodzi z Brazylii. Początkowo stosowany był przez Indian z plemienia o nazwie Tupi. Wraz z upływem czasu produkt staje się coraz bardziej popularny na całym świecie.

Catuaba kora mielona – stosowanie

Produkt przeznaczony do picia w formie naparu. 1 łyżeczkę Catuaba kora mielona należy zalać szklanką wody, a następnie zagotować pod przykryciem przez około 5 minut. Po tym czasie odstawić do naciągnięcia na 10 minut. Zaleca się spożywanie 3 razy dziennie.

Składniki: 100 % catuaba (Erythroxylum catuaba) kora mielona.

Propozycja podania: 1 płaską łyżeczkę proszku, wymieszać w szklance z wodą lub gotować przez 5 minut, następnie pozostawić pod przykryciem na 10 minut, odcedzić i wypić. Pić 3 razy dziennie.

Napisz opinię

Catuaba kora mielona

Catuaba kora mielona

scanner