Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Grzyb chaga (Inonotus obliquus) nazywany jest również grzybem nieśmiertelności lub darem boga. Wykorzystywany od lat przez Rosjan i Chińczyków. Występuje na pniach brzozy w chłodniejszych strefach klimatycznych.
MSM czyli metylosulfonylometan, czyli organiczny związek siarki. MSM występuje naturalnie w takich produktach jak warzywa, owoce, kawa, herbata, czy mleko.
Chloryn sodu, NaCIO2, 27%, 100ml. Produkt do uzdatniania wody. Preparat chemiczny.
BIO COLOSTRUM W PŁYNIE o zawartości Immunoglobulin (IgG) powyżej 35%. Colostrum (siara bydlęca w płynie 125 ml) wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Oferowane płynne colostrum jest pozyskiwane z pierwszego oraz drugiego dojenia, jest naturalnym produktem, a zawarte w nim substancje nie występują w żadnym produkcie...
Kwiat hibiskusa zwany inaczej ketmią szczawiową, malwą sudańską. Z jego mięsistych, czerwonych działek kielicha sporządza się herbaty owocowe i napoje (między innymi karkade). Działa orzeźwiająco.
Inulina jest białym proszkiem występującym naturalnie w łodygach roślin, bulwach oraz kłączach. Ma słabo wyczuwalny słodki smak. Można ją wykorzystywać w kuchni. Jest prebiotykiem.
Vilcacora (Uncaria tomentosa) znana jako Cat's claw (koci pazur) pochodzi z Ameryki Południowej. Roślina osiąga długość do 30 metrów, u nasady ogonków liściowych wyrastają wygięte w dół kolce, jej liście są eliptyczne oraz ostro zakończone, na spodniej stronie pokryte delikatnymi włoskami. Charakteryzują się małymi, jasnożółtymi kwiatami. Poleca się...
Berberys należy do krzewów z rodziny berberysowatych. W Polsce rośnie dziko jako berberys pospolity, "polska cytryna". Rodzi podłużne czerwone owoce - jagody. Dojrzewa jesienią.
Maca jest warzywem rosnącym głównie w Peru, wysoko w Andach. Najbardziej pożądaną częścią tej rośliny jest korzeń. Z wyglądu maca przypomina rzodkiewkę. Maca nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Można spotkać kilka jej odmian, które różnią się m.in kolorem skórki, są to np. maca żółta, czerwona, czarna.
Witamina C. Organiczny związek chemiczny z grupy askorbinianów, sól kwasu askorbinowego i sodu. W jednym gramie znajduje się 0,89 g kwasu askorbinowego.