Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Liposomy zwiększają wydajność transportu zawartej w nich substancji do wnętrza komórek oraz umożliwiają jej efektywne wchłanianie. W liposomach została umieszczona naturalna witamina C.Witamina C przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania metabolizmu energetycznego, układu nerwowego i odpornościowego. Zwiększa przyswajanie żelaza.
Syberyjski miód, ciemny wielokwiatowy z nieskazitelnie czystych, górskich łąk Ałtaju.
Śliwki suszone z certyfikowanej uprawy ekologicznej, bez pestek. Charakteryzują się wyjątkowym smakiem oraz aromatem. Typ: Ashlock, 60/80
Jakość PREMIUM! Cynamon to popularna przyprawa pozyskiwana z kory cynamonowca (Cinnamomum), używana głównie do przyprawiania potraw, wypieków, deserów itp.
Babka jajowata - Plantago ovata (Plantago ispaghula) -występuje na terenach dobrze nawodnionych i nasłonecznionych. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich. Nasiona babki jajowatej posiadają wysoką zawartość błonnika.
Colostrum (siara pochodzenia bydlęcego) jest wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Produkt charakteryzuje się > 30-40 % zawartością immunoglobulin (IgG), został odtłuszczony oraz poddany sterylnej filtracji / mikrofiltracji. Produkt pobrany z pierwszego oraz drugiego dojenia, w taki sposób by młode ciele otrzymało...
Gotu kola (Centella asiatica) zwana również wąkrotą azjatycką, roślina z rodziny baldaszkowatych, znana od tysięcy lat w Ajurwedzie.
Cynamon cejloński otrzymuje się poprzez suszenie kory drzewa cynamonowego, która zwijana jest w specyficzne laski. Swój charakterystyczny aromat oraz smak zawdzięcza olejkom eterycznym znajdującym się w korze.
Rukiew wodna, rzeżucha wodna (Nasturtium officinale) w smaku - ostra i korzenna, podobna do rzodkiewki. Stosowana w kuchni jako dodatek do sałatek, zup i innych potraw oraz tworzenia mieszanek przyprawowych.
Vilcacora znana jako Cat's claw (Koci pazur) pochodzi z Ameryki Środkowej i Południowej. Roślina osiąga długość do 30 metrów, u nasady ogonków liściowych wyrastają wygięte w dół kolce, liście eliptyczne ostro zakończone, na spodniej stronie pokryte delikatnymi włoskami. Vilcacora posiada drobne kwiaty o jasnożółtym kolorze.
Imbir jest przyprawą wyjątkową ze względu na palący, cytrynowo-słodkawy smak i korzenny aromat. Przyprawę można stosować do sosów ziołowych, mięs i zup. Jego intrygujące właściwości zachwycą każdego miłośnika egzotycznych przypraw.