Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Białko z grochu żółtego to naturalne i wysoko skoncentrowane (białko >80%) pochodzące z upraw rolnictwa ekologicznego. Z powodzeniem stosowane przez sportowców jako zamiennik standardowego białka serwatkowego jak i również w celach zróżnicowania diety.
Najwyższej jakości naturalny, ałtajski miód gryczany z nieskażonych, niesamowicie czystych terenów Syberii, a konkretnie Ałtaju, gdzie nie używa się pestycydów. Jest to obszar nieskażony. 100% naturalny miód o niezwykle cennych wartościach i parametrach odżywczych.
Bio olej z wiesiołka pozyskiwany z wiesiołka dwuletniego (Oenothera biennis) metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się zawartością kwasów omega - 6: linolowy (LA) oraz gamma - linolenowy (GLA).
Płatki róży czerwonej charakteryzują się intensywnym różanym zapachem oraz słodkim smakiem. Idealnie nadają się do zaparzania jako herbatka, dekorowania deserów, napojów itp.
Kasztanowiec jest bardzo popularnym w Polsce drzewem, które można spotkać w wielu parkach. Posiada grzbieciste kwiaty o białej barwie. Kwiat kasztanowca (Aesculus hippocastanum L.) wykorzystywane są już od dawna w postaci naparów.
Sarsaparilla zwana również sugandi i sariva. Należy do grupy kolcoroślin, może dorastać do 30m wysokości. Występuje w Ameryce Środkowej i Południowej. W ofercie posiadamy korzeń sarsaparilli w postaci pociętej i mielonej.
Herbata Sencha to tradycyjna japońska zielona herbata. Pierwsze wzmianki o jej istnieniu pojawiają się w pismach na przełomie XVII / XVIII wieku. Herbata z pierwszego zbioru charakteryzuje się delikatnym i subtelnym smakiem. Im dłużej i intensywniej jest parzona, staje się bardziej aromatyczna i wyrazista.
Miłorząb japoński (Ginkgo biloba) to jedno z najstarszych drzew na świecie. W Chinach jego liście uważane są za święte zioło. Jest używane nie tylko w medycynie tradycyjnej, ale również w kuchni chińskiej. Ginkgo charakteryzuje się zawartością między innymi flawonoidy, bioflawony, terpeny, hydroksykwasy, steroidy.
Mirra to wonna żywica otrzymywana z drzew i krzewów balsamowca mirry. Posiada ciepły, kojący, bardzo przyjemny aromat.
Bio triphala to mieszanka trzech rodzajów owoców: amalaki (Phyllanthus emblica), bibhitaki (Terminalia bellirica) oraz haritaki (Terminalia chebula).
Tribulus, tak zwany buzdyganek naziemny, to roślina pnąca występująca w klimacie umiarkowanym i tropikalnym – w Stanach Zjednoczonych, Meksyku, wschodniej Europie, Indiach i Chinach.