Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
NatVita to sklep internetowy, w którym przygotowaliśmy najwyższej jakości, naturalne produkty, z którymi prowadzenie zdrowego trybu życia będzie jeszcze łatwiejsze! Zdrowa, naturalna żywność, w tym między innymi superfoods, owoce, warzywa, ziarna, przyprawy, zioła, oleje, suplementy diety, produkty przeznaczone dla osób aktywnych fizycznie, żyją...
NatVita to sklep internetowy, w którym przygotowaliśmy najwyższej jakości, naturalne produkty, z którymi prowadzenie zdrowego trybu życia będzie jeszcze łatwiejsze! Zdrowa, naturalna żywność, w tym między innymi superfoods, owoce, warzywa, ziarna, przyprawy, zioła, oleje, suplementy diety, produkty przeznaczone dla osób aktywnych fizycznie, żyjących zdrowo, ceniących sobie bogactwo składników naturalnych w codziennej diecie. Zapraszamy Cię do zakupu!
Płynny kompleksowy wyciąg ze spiruliny o zawartości fikocyjanin - składnika aktywnego pozyskiwanegow opatentowanym procesie ekstrakcji na zimno, bez syntetycznych rozpuszczalników i chemikaliów.Jest to białko, które pochłania energię świetlną i przekształca ją w energię biologiczną.
Wychodząc na przeciw wymaganiom naszych Klientów stworzyliśmy mieszankę dwóch alg Bio Chlorelli z rozerwanymi ścianami komórkowymi i Bio Spiruliny w postaci tabletek o wadze 500 mg.
Spirulina platensis jest glonem należącym do gromady sinic, występującym w różnorodnych warunkach środowiskowych. Po raz pierwszy został wyizolowany przez Turpina w 1827 roku z wody strumienia. Spirulina słodkowodna z certyfikowanej uprawy ekologicznej.
Spirulina słodkowodna z certyfikowanej uprawy ekologicznej. Spirulina Arthrospira platensis to bogate w substancje odżywcze algi morskie, występujące zazwyczaj w wodach słodkich. Spirulina jest jedną z najbardziej niezwykłych pod kątem odżywczym, spośród 30 tyś. poznanych dotychczas alg.
Spirulina hawajska (Arthrospira platensis) Premium. Charakteryzuje się najwyższą czystością na rynku światowym. Jedna z niewielu roślin zawierająca tak wysoki poziom beta karotenu, witamin - zwłaszcza z grupy B oraz mikroelementów.
Stewia ekstrakt 95% glikozydów stewiolowych pozyskanych z liści rośliny Stevia rebaudiana. To idealny sposób na osłodzenie zimnych oraz gorących napojów, między innymi kawy lub herbaty. Sprawdza się również jako dodatek do wypieków itp.
Słodzik oparty na bazie naturalnych glikozydów stewiolowych rośliny Stevia rebaudiana, to idealny sposób na osłodzenie zimnych oraz gorących napojów, między innymi kawy i herbaty.Indianie Guarani pochodzący z Paragwaju używają rośliny Stevia rebaudiana, którą nazywają "słodkim ziołem" ze względu na jej smak.
Stewia to roślina, która w wielu krajach Ameryki Południowej oraz Azji, stosowana jest jako naturalny słodzik. W przeciwieństwie do powszechnie używanego w Europie cukru, stewia jest niskokaloryczna. Stevia to idealne rozwiązanie dla osób, które nie mogą używać cukru, ale nie chcą rezygnować ze słodzenia kawy czy herbaty.
Naturalny słodzik oparty na bazie glikozydów stewiolowych rośliny Stevia rebaudiana, to idealny sposób na osłodzenie zimnych oraz gorących napojów czy wypieków. Stewia w płynie została połączona z naturalnym aromatem waniliowym, co tworzy ten naturalny słodzik niezwykle wyjątkowym pod względem składu oraz aspektu smakowego.
Bio szafran pozyskuje się z kwiatów szafranu uprawnego (Crocus saticus), obecnie uważany jest za jedną z najdroższych przypraw świata. Z każdego kwiatu pozyskuje się ręcznie trzy znamiona słupków kwiatowych, które następnie są suszone. Szafran wykorzystywany jest jako część składowa przypraw oraz kosmetyków. Charakteryzuje się wyjątkowym, silnym aromatem...
Szafran pozyskuje się z kwiatów szafranu uprawnego (Crocus sativus), obecnie uważany jest za jedną z najdroższych przypraw świata. Z każdego kwiatu pozyskuje się ręcznie trzy znamiona słupków kwiatowych, które następnie są suszone. Szafran wykorzystywany jest jako część składowa przypraw oraz kosmetyków. Charakteryzuje się wyjątkowym, silnym aromatem oraz...
Szałwia (Salvia officinalis) kwitnie od maja do czerwca, występuje w krajach znajdujących się w strefach przybrzeżnych Morza Śródziemnego. Od dawna ceniona jest w ziołolecznictwie. Swoje zastosowanie znajduje również w kuchni jako przyprawa do dań mięsnych.