Kakao BIO mielone (10-12% tłuszczu)

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
200szt.1 34,90 zł

    BIO KAKAO (Theobroma cacao L.) ZIARNA MIELONE, (10-12% tłuszczu)

    Kakao charakteryzuje się zawartością przeciwutleniaczy, kofeiny, teobrominy,  potasu, wapnia, magnezu i żelaza.

    Produkt powstał poprzez zmielenie nasion kakao.

    Produkt częściowo odtłuszczony.

    Produkt charakteryzuje się wysoką zawartością białka i błonnika

    NIEALKALIZOWANE

    Składniki: 100 % Bio kakao (Theobroma cacao L.) ziarna mielone, częściowo odtłuszczone.

    Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

     

    Średnia wartość odżywcza w     100 g produktu:  % RWS*:
    Wartość energetyczna:1449 kJ / 346 kcal  14,3 %      
    Tłuszcze:11 g15,7 %
    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone   6,5 g35 %
    Węglowodany:14,1 g8,1 %
    - w tym cukry:0 g1 %
    Błonnik:46 g-
    Białko:24,9 g50 %
    Sól:0,3 mg0,5 %

     *RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej ( 8400 kJ / 2000 kcal).

     

    Propozycja spożycia: idealnie nadaje się jako składnik deserów, wypieków itp.

     

    Uwagi i zalecenia: utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga stosowania zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia.

    Przechowywanie: przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.

    Napisz opinię

    Kakao BIO mielone (10-12% tłuszczu)

    Kakao BIO mielone (10-12% tłuszczu)

    BIO KAKAO (Theobroma cacao L.) ZIARNA MIELONE, (10-12% tłuszczu)

    Kakao charakteryzuje się zawartością przeciwutleniaczy, kofeiny, teobrominy,  potasu, wapnia, magnezu i żelaza.

    scanner