Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Uwaga: Ostatnia sztuka!
Data Dostępność:
Pojemność (gram) | opakowanie | ilość | Cena (brutto) | Dodaj do koszyka |
---|---|---|---|---|
BIO KAKAO (Theobroma cacao L.) ZIARNA MIELONE, (10-12% tłuszczu)
Kakao charakteryzuje się zawartością przeciwutleniaczy, kofeiny, teobrominy, potasu, wapnia, magnezu i żelaza.
Produkt powstał poprzez zmielenie nasion kakao.
Produkt częściowo odtłuszczony.
Produkt charakteryzuje się wysoką zawartością białka i błonnika
NIEALKALIZOWANE
Składniki: 100 % Bio kakao (Theobroma cacao L.) ziarna mielone, częściowo odtłuszczone.
Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.
Średnia wartość odżywcza w | 100 g produktu: | % RWS*: |
Wartość energetyczna: | 1449 kJ / 346 kcal | 14,3 % |
Tłuszcze: | 11 g | 15,7 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,5 g | 35 % |
Węglowodany: | 14,1 g | 8,1 % |
- w tym cukry: | 0 g | 1 % |
Błonnik: | 46 g | - |
Białko: | 24,9 g | 50 % |
Sól: | 0,3 mg | 0,5 % |
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej ( 8400 kJ / 2000 kcal).
Propozycja spożycia: idealnie nadaje się jako składnik deserów, wypieków itp.
Uwagi i zalecenia: utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga stosowania zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.