Kakao BIO mielone (20-22% tłuszczu)

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
250szt.1 34,90 zł

    Kakao powstaje z nasion kakaowca i jest stosowane jako bazowy składnik wielu wyrobów cukierniczych, między innymi czekolady, polew oraz różnego rodzaju napojów.

     

    NIEALKALIZOWANE

    Składniki: 100 % Bio kakao (Theobroma cacao L.) mielone, naturalne.

    Zawartość tłuszczu: 20-22%.

    Średnia wartość odżywcza w     100 g produktu:  % RWS*:
    Wartość energetyczna:1965 kJ/470 kcal  23.5 %     
    Tłuszcze:21 g30 %
    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone   12.5 g62.5 %
    Węglowodany:14.7 g5.65 %
    - w tym cukry:1.0 g1.11 %
    Błonnik:32.5 g-
    Białko:23.0 g46 %
    Sól:0.2 g3.33 %

     *RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej ( 8400 kJ / 2000 kcal).

     

    Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

     

    Propozycja spożycia: idealnie nadaje się jako składnik deserów, wypieków itp.

     

    Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.

    2021-10-14
    Ocena 

      Wysoka jakosc

      Polecam jakosc.

      Napisz opinię!

      Napisz opinię

      Kakao BIO mielone (20-22% tłuszczu)

      Kakao BIO mielone (20-22% tłuszczu)

      Kakao powstaje z nasion kakaowca i jest stosowane jako bazowy składnik wielu wyrobów cukierniczych, między innymi czekolady, polew oraz różnego rodzaju napojów.

      scanner