Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Traganek błoniasty (łac. Astragalus membranaceus) przez Chińczyków nazywany Huang Qi. Zioło o słodkim smaku, spożywane najczęściej w postaci herbaty. Może stanowić dodatek do potraw i napojów.
Płatki róży czerwonej charakteryzują się intensywnym różanym zapachem oraz słodkim smakiem. Idealnie nadają się do zaparzania jako herbatka, dekorowania deserów, napojów itp.
Bio olej z wiesiołka pozyskiwany z wiesiołka dwuletniego (Oenothera biennis) metodą tłoczenia na zimno. Charakteryzuje się zawartością kwasów omega - 6: linolowy (LA) oraz gamma - linolenowy (GLA).
Bio triphala to mieszanka trzech rodzajów owoców: amalaki (Phyllanthus emblica), bibhitaki (Terminalia bellirica) oraz haritaki (Terminalia chebula).
Owoce czarnego orzecha charakteryzują się silnym aromatem, łupina orzecha posiada grubą czarnobrązową skorupę. Orzechy dojrzewają na przełomie września oraz października.
Bazylia święta (Ocimum sanctum) znana również pod nazwą bazylia azjatycka oraz bazylia tulsi, pochodzi z Indii i osiąga wysokość ok. 60 cm. Posiada zielone liście, aromatyczny smak i charakterystyczny zapach. Polecana jest jako dodatek do sałatek, sosów, zup i mięsa. Bardzo często możemy spotkać ją w daniach kuchni włoskiej, zwłaszcza na pizzy i jako...
Zeolit Detox Plus PWK 210, 1-6 mikrometra, 95% Klinoptylolit Pochodzenia wulkanicznego, 100 % naturalny, bez dodatków. Aktywowany i zmikronizowany. Analizowany pod kątem zawartości metali ciężkich i mikrobiologii.
Kakao powstaje z nasion kakaowca i jest stosowane jako bazowy składnik wielu wyrobów cukierniczych, między innymi czekolady, polew oraz różnego rodzaju napojów.
Colostrum (siara pochodzenia bydlęcego) jest wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Produktcharakteryzuje się 60 % współczynnikiem immunoglobulin (IgG) i został odtłuszczony oraz poddany sterylnej filtracji / mikrofiltracji oraz procesowi liofilizacji, dzięki czemu zostały zachowane wszystkie dobroczynne wartości produktu.
Herbata Sencha to tradycyjna japońska zielona herbata. Pierwsze wzmianki o jej istnieniu pojawiają się w pismach na przełomie XVII / XVIII wieku. Herbata z pierwszego zbioru charakteryzuje się delikatnym i subtelnym smakiem. Im dłużej i intensywniej jest parzona, staje się bardziej aromatyczna i wyrazista.
Cynamon cejloński otrzymuje się poprzez suszenie kory drzewa cynamonowego, która zwijana jest w specyficzne laski. Swój charakterystyczny aromat oraz smak zawdzięcza olejkom eterycznym znajdującym się w korze.
Witamina C plus bierze udział w najliczniejszej liczbie procesów biochemicznych zachodzących w organizmie. Posiada silne właściwości przeciwutleniające, pozytywnie wpływa na układ odpornościowy, krwionośny, zwiększa przyswajalność minerałów, mikroelementów oraz bierze udział w bardzo ważnym procesie biosyntezy kolagenu.