Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Witalność jest naszą naturalną życiową energią. Budowana jest na podstawie różnych składników odżywczych, makro i mikroelementów przyjmowanych wraz z dietą oraz ćwiczeniami fizycznymi i umysłowymi. Wpływa na koncentrację, sprawność umysłową, zdrowie i piękny wygląd. Duże pokłady tej energii mają pozyty...
Witalność jest naszą naturalną życiową energią. Budowana jest na podstawie różnych składników odżywczych, makro i mikroelementów przyjmowanych wraz z dietą oraz ćwiczeniami fizycznymi i umysłowymi. Wpływa na koncentrację, sprawność umysłową, zdrowie i piękny wygląd. Duże pokłady tej energii mają pozytywny wpływ na każdy aspekt naszego życia. Jeżeli jest ona taka ważna, dlaczego nie wykorzystać do jej budowy tego, co daje nam natura?
Naturalne produkty dostępne w naszej ofercie mają udowodnione działanie poprawiające witalność. Znane i wykorzystywane we wszystkich ludzkich kulturach od zarania dziejów, są istotnym elementem naszego sukcesu. Wspierając nimi dietę, zapewnisz sobie wzrost energii i siły.
W tym asortymencie znajduje się m.in. ashwagandha, czy dzika róża, częsty składnik owocowych i ziołowych naparów. Te i wszystkie inne produkty są wykorzystywane na całym świecie przez osoby dbające o zdrowy tryb życia, wybierające naturalne źródła energii i siły dla ciała.
BIO COLOSTRUM W PŁYNIE o zawartości Immunoglobulin (IgG) powyżej 35%. Colostrum (siara bydlęca w płynie 125 ml) wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Oferowane płynne colostrum jest pozyskiwane z pierwszego oraz drugiego dojenia, jest naturalnym produktem, a zawarte w nim substancje nie występują w żadnym produkcie...
Cynamon cejloński otrzymuje się poprzez suszenie kory drzewa cynamonowego, która zwijana jest w specyficzne laski. Swój charakterystyczny aromat oraz smak zawdzięcza olejkom eterycznym znajdującym się w korze.
Jakość PREMIUM! Cynamon to popularna przyprawa pozyskiwana z kory cynamonowca (Cinnamomum), używana głównie do przyprawiania potraw, wypieków, deserów itp.
Czarnuszka siewna (Nigella sativa) to pochodząca z terenów Europy południowo - wschodniej oraz Azji zachodniej. Roślina o charakterystycznych białych lub niebieskich kwiatach z błękitnym unerwieniem, charakteryzują się czarnymi nasionami, które po zmiażdżeniu odznaczają się bardzo intensywnym, lekko pikantnym połączonym z gorzkim smakiem.
Dzika róża to gatunek krzewu z rodziny różowatych. Można ją spotkać w Europie na terenach do 1500 m n.p.m., w Afryce Północnej, Azji, na Wyspach Kanaryjskich oraz na Maderze. Rozprzestrzeniła się także w Australii i Nowej Zelandii. W Polsce jest gatunkiem pospolitym. Charakteryzuje się między innymi wysoką zawartością naturalnej witaminy C.
Grzyby witalne są źródłem łatwo przyswajalnych witamin, minerałów, enzymów oraz błonnika. Mieszanka zawiera: Reishi bogate w polisacharydy i triterpeny, Cordyceps i Chagę.
Ekologiczny, bioaktywny, nieklarowany, niepasteryzowany, bezglutenowy, bezmleczny, bezalkoholowy, bez dodatku cukru suplement diety. Zawiera kompleks żywych i aktywnych szczepów bakterii probiotycznych.
LAKTOFERYNA W PŁYNIE Jagoda leśna. Pochodząca z ekstrakcji białka serwatkowego mleka krowiego. Laktoferyna wytwarzana jest naturalnie przez komórki układu odpornościowego - neutrofile oraz komórki błon śluzowych w organizmie człowieka. Wpływa pozytywnie na układ immunologiczny (odpornościowy) oraz mikroflorę jelitową.
BIO MACA (Lepidium meyenii) CZARNA RAW, KORZEŃ MIELONY Maca jest roślinną dwuletnią rośliną z rodziny Crucifer naturalnie występujących w wysokich Andach Peru. Jej hiszpańskie i Quechua nazwy to maca-maca, maino, ayak chichira, ayak willku. Jest to roślina uprawiana w celu pozyskania swojej mięsistej bulwy.
Maca jest warzywem rosnącym głównie w Peru, wysoko w Andach. Najbardziej pożądaną częścią tej rośliny jest korzeń. Z wyglądu maca przypomina rzodkiewkę. Maca nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Można spotkać kilka jej odmian, które różnią się m.in kolorem skórki, są to np. maca żółta, czerwona, czarna.
BIO MACA (Lepidium meyenii) KORZEŃ MIELONY <RAW/surowa> Maca jest uprawiana od przeszło 2000 lat. Jej niezwykle wytrzymała struktura pozwala przetrwać trudne warunki klimatyczne, takie jak: silne wiatry, wysoka temperatura czy też silne działanie promieni UV. Maca jest roślinną dwuletnią rośliną z rodziny Crucifer naturalnie występujących w...
Maca jest warzywem rosnącym głównie w Peru, wysoko w Andach. Najbardziej pożądaną częścią tej rośliny jest korzeń. Z wyglądu maca przypomina rzodkiewkę. Maca nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Można spotkać kilka jej odmian, które różnią się m.in kolorem skórki, są to np. maca żółta, czerwona, czarna.