Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Tradycyjne przepisy z wykorzystaniem tych aromatycznych składników przekazywane są z pokolenia na pokolenie. I choć ziołolecznictwo nie zastąpi wizyty w gabinecie lekarskim, regularne picie ziołowych naparów może wesprzeć organizm. Na rynku jest dostępny duży wybór takich produktów jak bio kapsułki, czy zioła.
Tradycyjne przepisy z wykorzystaniem tych aromatycznych składników przekazywane są z pokolenia na pokolenie. I choć ziołolecznictwo nie zastąpi wizyty w gabinecie lekarskim, regularne picie ziołowych naparów może wesprzeć organizm. Na rynku jest dostępny duży wybór takich produktów jak bio kapsułki, czy zioła.
Zdrowa dieta powinna być odpowiednio zbilansowana, dostosowana do poziomu życiowej aktywności i bogata w witaminy. Trudno spełnić ten ostatni warunek, kiedy na sklepowych półkach brakuje świeżych, ekologicznych warzyw i owoców, uprawianych z troską o wysoką jakość końcową. Mogą one zostać wzbogacone przez bio kapsułki, które są stworzone z naturalnych składników.
W zimowych miesiącach, gdy ludzki organizm jest narażony na znaczący spadek odporności, warto sięgnąć po produkty będące źródłem witaminy C.
Zdrowa kuchnia bazuje na najwyższej jakości produktach. Ogromną rolę odgrywają więc świeże warzywa, owoce z naturalnych upraw, oraz inne produkty wolne od chemicznych substancji i dobrej jakości ryby, ze sprawdzonych źródeł. Cennym urozmaiceniem smacznej kuchni są niewątpliwie zioła. Wystarczy zaledwie szczypta, aby potrawa zyskała głębię smaku i aromatu.
Wraz ze wzrostem świadomości konsumentów, rośnie również popularność naturalnych środków.
Należy pamiętać, że zarówno zioła wspomagające, bio kapsułki, jak również zdrowe zioła nie zastępują zbilansowanej diety, a jedynie stanowią jej cenne uzupełnienie w dzisiejszym świecie słabych jakościowo produktów spożywczych o niskiej zawartości witamin, minerałów oraz innych ważnych składników.
Liposomy zwiększają wydajność transportu zawartej w nich substancji do wnętrza komórek oraz umożliwiają jej efektywne wchłanianie. W liposomach została umieszczona naturalna witamina C.Witamina C przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania metabolizmu energetycznego, układu nerwowego i odpornościowego. Zwiększa przyswajanie żelaza.
Liposomy zwiększają wydajność transportu zawartej w nich substancji do wnętrza komórek oraz umożliwiająjej efektywne wchłanianie. W liposomach została umieszczona naturalna witamina C. Witamina C przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania metabolizmu energetycznego, układu nerwowego i odpornościowego. Zwiększa przyswajanie żelaza. Pomaga w prawidłowej...
Suplement diety zawierający liposomalną witaminę D, dzięki swojej unikalnej formie, zwiększa wydajność transportu witaminy D do wnętrza komórek oraz umożliwia jej efektywne wchłanianie.
Lucerna siewna (Medicago sativa L.) to roślina z rodziny bobowatych zaliczana do roślin jednorocznych. Występuje głównie w południowo-wschodniej Europie oraz w środkowej części Azji.
BIO MACA (Lepidium meyenii) CZARNA RAW, KORZEŃ MIELONY Maca jest roślinną dwuletnią rośliną z rodziny Crucifer naturalnie występujących w wysokich Andach Peru. Jej hiszpańskie i Quechua nazwy to maca-maca, maino, ayak chichira, ayak willku. Jest to roślina uprawiana w celu pozyskania swojej mięsistej bulwy.
Maca jest warzywem rosnącym głównie w Peru, wysoko w Andach. Najbardziej pożądaną częścią tej rośliny jest korzeń. Z wyglądu maca przypomina rzodkiewkę. Maca nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Można spotkać kilka jej odmian, które różnią się m.in kolorem skórki, są to np. maca żółta, czerwona, czarna.
BIO MACA (Lepidium meyenii) KORZEŃ MIELONY <RAW/surowa> Maca jest uprawiana od przeszło 2000 lat. Jej niezwykle wytrzymała struktura pozwala przetrwać trudne warunki klimatyczne, takie jak: silne wiatry, wysoka temperatura czy też silne działanie promieni UV. Maca jest roślinną dwuletnią rośliną z rodziny Crucifer naturalnie występujących w...
Maca jest warzywem rosnącym głównie w Peru, wysoko w Andach. Najbardziej pożądaną częścią tej rośliny jest korzeń. Z wyglądu maca przypomina rzodkiewkę. Maca nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Można spotkać kilka jej odmian, które różnią się m.in kolorem skórki, są to np. maca żółta, czerwona, czarna.
Macerat to olejowy wyciąg z zół i kwiatów. żywokost lekarski jest rośliną wieloletnią, z rodziny ogóreczników. Rośnie na terenach podmokłych i charakteryzuje się fioletowymi kwiatami. Macerat z żywokostu lekarskiego w oleju tłoczonym na zimno z nasion słonecznika polecany jest do skóry wrażliwej i suchej.
Maliny liofilizowane świetnie nadają się do mieszanek typu musli, jako dodatek do śniadań, shake'ów oraz do spożywania na surowo. Dzięki liofilizacji produkt nie traci na wartościach odżywczych, oraz właściwościach, można przechowywać go bardzo długo w suchym miejscu.
Masło Klarowane Ghee BIO firmy NatVita to certyfikowane, ekologiczne Ghee, poddawane długiemu procesowi klarowania, by usunąć z niego precyzyjnie m.in. kazeinę i laktozę. Charakteryzuje się delikatnym, orzechowym aromatem i smakiem. Usunięte frakcje białkowe oraz woda z masła Ghee powoduje, że nadaje się świetnie do kuchni, w tym również do obróbek...