Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Tradycyjne przepisy z wykorzystaniem tych aromatycznych składników przekazywane są z pokolenia na pokolenie. I choć ziołolecznictwo nie zastąpi wizyty w gabinecie lekarskim, regularne picie ziołowych naparów może wesprzeć organizm. Na rynku jest dostępny duży wybór takich produktów jak bio kapsułki, czy zioła.
Tradycyjne przepisy z wykorzystaniem tych aromatycznych składników przekazywane są z pokolenia na pokolenie. I choć ziołolecznictwo nie zastąpi wizyty w gabinecie lekarskim, regularne picie ziołowych naparów może wesprzeć organizm. Na rynku jest dostępny duży wybór takich produktów jak bio kapsułki, czy zioła.
Zdrowa dieta powinna być odpowiednio zbilansowana, dostosowana do poziomu życiowej aktywności i bogata w witaminy. Trudno spełnić ten ostatni warunek, kiedy na sklepowych półkach brakuje świeżych, ekologicznych warzyw i owoców, uprawianych z troską o wysoką jakość końcową. Mogą one zostać wzbogacone przez bio kapsułki, które są stworzone z naturalnych składników.
W zimowych miesiącach, gdy ludzki organizm jest narażony na znaczący spadek odporności, warto sięgnąć po produkty będące źródłem witaminy C.
Zdrowa kuchnia bazuje na najwyższej jakości produktach. Ogromną rolę odgrywają więc świeże warzywa, owoce z naturalnych upraw, oraz inne produkty wolne od chemicznych substancji i dobrej jakości ryby, ze sprawdzonych źródeł. Cennym urozmaiceniem smacznej kuchni są niewątpliwie zioła. Wystarczy zaledwie szczypta, aby potrawa zyskała głębię smaku i aromatu.
Wraz ze wzrostem świadomości konsumentów, rośnie również popularność naturalnych środków.
Należy pamiętać, że zarówno zioła wspomagające, bio kapsułki, jak również zdrowe zioła nie zastępują zbilansowanej diety, a jedynie stanowią jej cenne uzupełnienie w dzisiejszym świecie słabych jakościowo produktów spożywczych o niskiej zawartości witamin, minerałów oraz innych ważnych składników.
Najczystsza z dostępnych kreatyn na rynku (ultraczysta). Monohydrat kreatyny.
Kurkuma używana jest w kuchni azjatyckiej nie tylko jako przyprawa. Kurkuma pozyskiwana jest z rośliny zwanej ostryżem, znanej również jako szafranica, szafran indyjski, żółcień, lub żółty imbir.
Kwas L-Askorbinowy - witamina C bierze udział w wielu procesach biochemicznych organizmu, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz nerwowego, bierze również udział w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych.
LAKTOFERYNA W PŁYNIE Jagoda leśna. Pochodząca z ekstrakcji białka serwatkowego mleka krowiego. Laktoferyna wytwarzana jest naturalnie przez komórki układu odpornościowego - neutrofile oraz komórki błon śluzowych w organizmie człowieka. Wpływa pozytywnie na układ immunologiczny (odpornościowy) oraz mikroflorę jelitową.
Lapacho kora, zwana także pau d'arco lub herbatą Inków, to wewnętrzna kora drzewa lapacho (Tabebuia impetiginosa) lub pokrewnego gatunku, z której przygotowuje się wywar.
Lecytyna z niemodyfikowanych genetycznie ziaren soi, jest mieszaniną związków głównie o charakterze lipidowym, z których najważniejszymi są fosfolipidy (cholina, inozytol, seryna). Występują naturalnie niemalże w każdej komórce organizmu. Lecytyna bierze udział w wielu procesach metabolicznych, wspomaga działanie układu nerwowego i trawiennego oraz...
Suplement diety produkowany w oparciu o innowacyjną technologię produkcji liposomalnej postaci kurkuminy.Liposomy zwiększają wydajność transportu kurkuminy do wnętrza komórek oraz umożliwia jej efektywne wchłanianie.