Olejek eteryczny lawenda

Pojemność (ml)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
10szt.1 18,90 zł

Naturalny, lawendowy olejek eteryczny pozyskiwany jest głównie z kwiatów lawendy wąskolistnej występującej na terenie południowej Francji. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim kwiatowym zapachem. Wspomaga pracę centralnego układu nerwowego, dzięki czemu działa odprężająco, kojąco oraz pomaga w zasypianiu.

Olejek może być stosowany zewnętrznie podczas problemów skórnych, do sporządzania własnych kompozycji kosmetycznych, kąpieli aromaterapeutycznych, masaży, aromatyzowania powietrza

 

Składniki: 100 % naturalny olejek eteryczny z kwiatów lawendy.

 

Sposób użycia: do aromaterapii, masażu, kąpieli, prania, niwelowania zapachów itp.

Kraj pochodzenia: Francja

2018-10-22
Ocena 

    Piękny zapach lawandy wypełnia całe mieszkanie :)

    Piękny zapach lawendy! Stosuję olejki eteryczne z nie tylko z lawendy od około 3 lat i tak świetnego aromatu nie miałam jeszcze okazji napotkać. Szczerze polecam :)

    Napisz opinię!

    Napisz opinię

    Olejek eteryczny lawenda

    Olejek eteryczny lawenda

    Naturalny, lawendowy olejek eteryczny pozyskiwany jest głównie z kwiatów lawendy wąskolistnej występującej na terenie południowej Francji. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim kwiatowym zapachem. Wspomaga pracę centralnego układu nerwowego, dzięki czemu działa odprężająco, kojąco oraz pomaga w zasypianiu.