Olejek eteryczny drzewo sandałowe

Produkt chwilowo niedostępny.

Powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny.
Pojemność (ml)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
10szt.1 19,90 zł

    Naturalny olejek eteryczny pozyskany z drzewa sandałowego (Amyris balsamifers). Charakteryzuje się głębokim balsamicznym zapachem. Bardzo często jest składnikiem perfum lub kosmetyków.

     

     

    Skład: 100 % naturalny olejek eteryczny z drzewa sandałowego (Amyris balsamifers).

     

    Sposób użycia: do aromaterapii, prania, niwelowania zapachów itp.

     

    PRODUKT NIE DO SPOŻYCIA.

    Napisz opinię

    Olejek eteryczny drzewo sandałowe

    Olejek eteryczny drzewo sandałowe

    Naturalny olejek eteryczny pozyskany z drzewa sandałowego (Amyris balsamifers). Charakteryzuje się głębokim balsamicznym zapachem. Bardzo często jest składnikiem perfum lub kosmetyków.

     

     

    scanner