Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Tinofolin pochodzi z rośliny zwanej Guduchi (Tinospora cordifolia), która znana jest ze swoich właściwości przeciwutleniających wpływając na detoksykajcę organizmu oraz adaptogennych oddziaływujących pozytywnie na stawy, mięśnie, kości, odporność: immunologiczną oraz tą związaną ze stresem.
Colostrum (siara pochodzenia bydlęcego) jest wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Produkt charakteryzuje się > 30-40 % zawartością immunoglobulin (IgG), został odtłuszczony oraz poddany sterylnej filtracji / mikrofiltracji oraz procesowi liofilizacji, dzięki czemu zostały zachowane wszystkie dobroczynne wartości produktu.
Maca, roślina z rodziny Crucifer, naturalnie rosnąca w wysokich Andach Peru na wysokości około 4000m n.p.m. Uprawiana w celu pozyskania mięsistej bulwy.
Bardzo wysokiej jakości, organiczna pasta z kakao Criollo, bez żadnych dodatków. Pasta kakaowa wytwarzana jest z rodzimych ziaren Criollo. Dzięki minimalnej obróbce temperatura ziaren kakaowca nigdy nie osiąga więcej niż 45℃, co zapewnia zachowanie najważniejszych związków bioaktywnych oraz przeciwutleniaczy. Kakao ceremonialne.
Olej lniany standaryzowany na zawartość kwasu alfa linolowego omega 3, który pozytywnie wpływa na funkcjonowanie układu krążenia, regulację cholesterolu oraz pracę mózgu. Pomaga w zmniejszaniu stanów zapalnych w organizmie.
Wysokiej jakości organiczne białko z pełnoziarnistego brązowego ryżu jest idealnym zamiennikiem popularnego białka serwatkowego, szczególnie dla wegan i wegetarian. Produkt pozbawiony wszelkich konserwantów, dodatków smakowo-zapachowych, stabilizatorów, nośników, wolny od GMO. Białka roślinne są dużo łatwiej trawione przez organizm, są również podstawowym...
Konopny olejek eteryczny o najwyższej, dostępnej jakości na rynku o pełnym spektrum.
Zawarta w produkcie inulina jest naturalnie występującym cukrem z korzenia cykorii. Charakteryzuje się niską kalorycznością i nie podnosi poziomu cukru we krwi. Zawarta w niej oligofruktoza (fruktooligosacharyd (FOS)) nie podlega trawieniu.
Nasz proces ekstrakcji został zaprojektowany tak, aby wydobyć jak najwięcej z biomasy roślin lub grzybów z korzyścią dla Twojego ciała i umysłu. Izolujemy związki aktywne o pełnym spektrum poprzez połączenie dwóch procesów ekstrakcji (etanol i woda) w połączeniu z wibracjami ultradźwiękowymi. Proces ten rozbija ściany komórkowe uwalniając cenne biomolekuły.
Stewia ekstrakt standaryzowany na minimalną zawartość 98% glikozydów stewiolowych pochodzących z liści rośliny Stevia rebaudiana. To idealny sposób na osłodzenie zimnych oraz gorących napojów, między innymi kawy lub herbaty. Sprawdza się również jako dodatek do wypieków, deserów itp.
LAKTOFERYNA W PŁYNIE Jagoda leśna. Pochodząca z ekstrakcji białka serwatkowego mleka krowiego. Laktoferyna wytwarzana jest naturalnie przez komórki układu odpornościowego - neutrofile oraz komórki błon śluzowych w organizmie człowieka. Wpływa pozytywnie na układ immunologiczny (odpornościowy) oraz mikroflorę jelitową.