Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Neem występują również pod nazwą miodła indyjska. Są one pozyskiwane z drzew, które rosną w krajach podzwrotnikowych. Drzewo dorasta do wysokości 20 metrów a jego korona o kulistym kształcie zwykle mierzy około 15 metrów. Drzewo jest wiecznie zielone, choć pod wpływem przedłużającej się suszy może w niedługim czasie zgubić niemal wszystkie liście.
Maca, roślina z rodziny Crucifer, naturalnie rosnąca w wysokich Andach Peru na wysokości około 4000m n.p.m. Uprawiana w celu pozyskania mięsistej bulwy.
Bardzo wysokiej jakości, organiczna pasta z kakao Criollo, bez żadnych dodatków. Pasta kakaowa wytwarzana jest z rodzimych ziaren Criollo. Dzięki minimalnej obróbce temperatura ziaren kakaowca nigdy nie osiąga więcej niż 45℃, co zapewnia zachowanie najważniejszych związków bioaktywnych oraz przeciwutleniaczy. Kakao ceremonialne.
Olej lniany standaryzowany na zawartość kwasu alfa linolowego omega 3, który pozytywnie wpływa na funkcjonowanie układu krążenia, regulację cholesterolu oraz pracę mózgu. Pomaga w zmniejszaniu stanów zapalnych w organizmie.
Mumio Shilajit to naturalna substancja występująca w szczelinach wysokich pasm górskich w Azji (Himalaje). Charakteryzuje się wysoką zawartością minerałów, kwasów humusowych oraz fulwowych, które wspierają regenerację organizmu, wzmacniają układ odpornościowy oraz pomagają w detoksykacji.
Bio Pokrzywa (Urtica dioica) ziele krojone. Gatunek rośliny z rodziny pokrzywowatych (Urticaceae). Rośnie w wilgotnych lasach i zaroślach oraz bardzo często, jako gatunek synantropijny, na żyznych siedliskach ruderalnych.
Białko z grochu żółtego to naturalne i wysoko skoncentrowane (białko >85%) pochodzące z upraw rolnictwa ekologicznego. Z powodzeniem stosowane przez sportowców jako zamiennik standardowego białka serwatkowego jak i również w celach zróżnicowania diety.
Konopny olejek eteryczny o najwyższej, dostępnej jakości na rynku o pełnym spektrum.
Papaja (Carica papaya) zwana inaczej melonowcem właściwym jest drzewem podobnym do palmy, pochodzi z Ameryki Środkowej, gdzie jest uprawiana od najdawniejszych czasów. Dzisiaj hoduje się ją w całej strefie międzyzwrotnikowej. Kwitnie i owocuje przez cały rok.
LAKTOFERYNA W PŁYNIE Jagoda leśna. Pochodząca z ekstrakcji białka serwatkowego mleka krowiego. Laktoferyna wytwarzana jest naturalnie przez komórki układu odpornościowego - neutrofile oraz komórki błon śluzowych w organizmie człowieka. Wpływa pozytywnie na układ immunologiczny (odpornościowy) oraz mikroflorę jelitową.
Nasz proces ekstrakcji został zaprojektowany tak, aby wydobyć jak najwięcej z biomasy roślin lub grzybów z korzyścią dla Twojego ciała i umysłu. Izolujemy związki aktywne o pełnym spektrum poprzez połączenie dwóch procesów ekstrakcji (etanol i woda) w połączeniu z wibracjami ultradźwiękowymi. Proces ten rozbija ściany komórkowe uwalniając cenne biomolekuły.