Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Ekologiczne natto z soi + ekstrakt z alg morskich, standaryzowany na cholekalcyferol - witaminę D3. Bio Natto zawiera jedynie naturalne substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji soi przez bakterie Bacillus subtillis Natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Ekologiczny, bioaktywny, nieklarowany, niepasteryzowany, bezglutenowy, bezmleczny, bezalkoholowy, bez dodatku cukru suplement diety. Zawiera kompleks żywych i aktywnych szczepów bakterii probiotycznych.
Ostropest plamisty rośnie w południowej oraz południowo-wschodniej Europie, Afryce Północnej, Azji Zachodniej oraz w niektórych regionach Azji Środkowej. Z nasion ostropestu została wyekstrahowana sylimaryna o standaryzacji na poziomie 80%.
Złoto koloidalne niejonowane powstaje w drodze redukcji kwasu chlorozłotowego (HAuCl4), otrzymując nanocząsteczki o wymiarach 10 - 30 nm.
Maca rośnie głównie w Peru, wysoko w Andach. Nazywana jest również trawą pieprzową lub peruwiańskim żeń-szeniem. Z wyglądu przypomina rzodkiewkę, charakteryzuje się orzechowym posmakiem i polecana jest szczególnie kobietom.
OMEGA 3+6+9 + WITAMINY A, D3, E, K Stanowi skoncentrowane, bogate i naturalne źródło kwasów Omega 3+6+9 wyizolowanych w wyniku estryfikacji oleju lnianego o wysokiej czystości w formie monoestrów zapewniających znakomitą zdolność wchłaniania przez organizm.
Wątroba Bio MIX kapsułki - specjalnie skomponowana mieszanka czterech składników, która wspiera wątrobę.
Wytłoczony sok poddany opatentowanemu, niezwykle delikatnemu procesowi suszenia w temperaturze między 4 °C a 30 °C przy jednoczesnym wykluczeniu tlenu. Podczas procesu suszenia bioaktywne odwodnienie tworzy silne powłoki ochronne wokół poszczególnych cząstek, co chroni i zachowuje składniki odżywcze, kolor oraz smak.
Graviola (Annona muricata) znana również pod nazwą Guanabana i Flaszowiec miękkociernisty, występuje w Ameryce Południowej i Środkowej. Owoce gravioli doceniane oraz wykorzystywane są od wieków przez tamtejszych mieszkańców.
Pieprz zielony uzyskuje się poprzez suszenie przy użyciu niskich temperatur, dzięki czemu zachowuje swój naturalny jasnozielony kolor i pikantny smak.