Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Wybierz walutę:
Grzyb chaga (Inonotus obliquus) znany jest również pod nazwą grzyb nieśmiertelności lub dar boga. Wykorzystywany jest od lat przez Rosjan i Chińczyków. Występuje na pniach brzozy w chłodniejszych strefach klimatycznych.
Aminokwas stosowany w celu wspomagania funkcjonowania organizmu. Jest prekursorem glutationu,wspiera pracę wątroby, układu odpornościowego oraz oddechowego. Posiada właściwości detoksykacyjneoraz antyoksydacyjne.
Naturalny olejek eteryczny z liści drzewa herbacianego (Melaleuca alternifolia leaf) o intensywnym, charakterystycznym ziołowo - leśnym zapachu (terpenowy, iglasty, mentolowy). Pozyskany został w procesie destylacji za pomocą pary wodnej, dlatego zachował wszystkie właściwości zawarte w liściach drzewa herbacianego.
Lawenda dzięki bogatej zawartości olejków eterycznych, charakteryzuje się intensywnym, przyjemnym zapachem. Stosowana już od wieków w celach konserwacji mięs, głównie baraniny oraz dziczyzny. Obecnie używana w przemyśle kosmetycznym, kulinarnym oraz w naturoterapii.
Syberyjski miód, ciemny wielokwiatowy z nieskazitelnie czystych, górskich łąk Ałtaju.
Babka jajowata - Plantago ovata (Plantago ispaghula) -występuje na terenach dobrze nawodnionych i nasłonecznionych. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich. Nasiona babki jajowatej posiadają wysoką zawartość błonnika.
Colostrum (siara pochodzenia bydlęcego) jest wytwarzane przez samicę ssaków w pierwszych godzinach po porodzie. Produkt charakteryzuje się > 30-40 % zawartością immunoglobulin (IgG), został odtłuszczony oraz poddany sterylnej filtracji / mikrofiltracji. Produkt pobrany z pierwszego oraz drugiego dojenia, w taki sposób by młode ciele otrzymało...
Anyż gwiaździsty nazywany również anyżem właściwym oraz anyżem gwiazdkowym, to wysuszone owoce drzewa badian właściwy (Illicium verum Hook.). Charakteryzuje się wyjątkowym, słodkim smakiem oraz zapachem, który obok cynamonu oraz goździków kojarzy się ze Świętami Bożego Narodzenia. Idealnie nadaje się w kuchni do przyprawiania zup, mięs, curry, wypieków,...
Proteina kolagenu poddana procesowi hydrolizy, która pod wpływem enzymów oraz wody zostaje rozbita na niskocząsteczkowe peptydy kolagenowe o średniej masie cząsteczkowej 3.5 kDa, dzięki czemu charakteryzuje się o wiele wyższą wchłanialnością niż typowe kolageny. Wpływa pozytywnie na budowę oraz utrzymanie masy mięśniowej, redukcję tkanki tłuszczowej oraz...
Imbir jest przyprawą wyjątkową ze względu na palący, cytrynowo-słodkawy smak i korzenny aromat. Przyprawę można stosować do sosów ziołowych, mięs i zup. Jego intrygujące właściwości zachwycą każdego miłośnika egzotycznych przypraw.
Bio Green Detox to doskonałe połączenie trawy jęczmiennej, pszenicznej, liści moringi, pokrzywy oraz chlorelli. Mieszanka wzbogaci o wartości odżywcze przyrządzane smoothie, koktajle itp.