Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta? Załóż konto
Lapacho kora pocięta - zdjęcie produktu

Lapacho kora pocięta

Cele: wirusy / zarazki / pleśnie / grzyby, odporność, trawienie, bakterie / grzyby Nadaje się dla wegetarian VEGE: tak Nadaje się dla wegan VEGAN: tak Rodzaj uprawy: konwencjonalna Sposób pozyskiwania: suszone Typ / postać: pocięte
Wybierz gramaturę:
Wybierz ilość:
17,90 zł
dodaj do koszyka
Darmowa dostawa
od 250 zł na terenie Polski!
Opis produktu
Opinie
Lapacho kora pocięta

Lapacho kora, zwana także pau d'arco lub herbatą Inków, to wewnętrzna kora drzewa lapacho (Tabebuia impetiginosa) lub pokrewnego gatunku, z której przygotowuje się wywar.

Lapacho to drzewo, które występuje w lasach Ameryki Południowej.

Składniki: 100% Lapacho (Tabebuia impetiginosa) kora pocięta.

Propozycja spożycia: Aby przygotować wywar z lapacho należy wsypać do wrzątku jedną łyżkę kory na każde 200 ml wody i gotować przez 10-15minut. Następnie odcedzić. Pić dwie szklanki dziennie.

Przeciwwskazania: Lapacho nie powinno być stosowane przez kobiety w ciąży i karmiące piersią oraz przez osoby przyjmujące leki przeciwzakrzepowe. W początkowej fazie przyjmowania mogą wystąpić nudności i bóle brzucha, które z czasem powinny ustąpić. Jeżeli po paru dniach nie ustąpią należy zaprzestać stosowania.

dodaj opinię o produkcie
UWAGA! Korzystasz z bardzo starej przeglądarki!

Aby zapewnić bezpieczne przeglądanie Internetu oraz prawidłowe wyświetlanie naszego portalu, zaktualizuj swoją przeglądarkę.

Aby pobrać nową wersję, kliknij jedną z ikon poniżej. Możesz też zamknąć to okno - powiadomienie wyświetli się ponownie za godzinę.

close
Darmowa dostawa

Dla zamówień od 250 zł