Sarsaparilla korzeń pocięty
Produkt chwilowo niedostępny.
Sarsaparilla zwana również sugandi i sariva. Należy do grupy kolcoroślin, może dorastać do 30m wysokości. Występuje w Ameryce Środkowej i Południowej. W ofercie posiadamy korzeń sarsaparilli w postaci pociętej i mielonej.
Składniki: 100 % sarsaparilla (Smilax aristolochiaefolia) korzeń pocięty.
Propozycja podania: 1 łyżeczkę zioła zalać 1 szklanką wrzącej wody i pozostawić pod przykryciem na 20-30 minut do ostygnięcia. Pić 3 razy dziennie parząc za każdym razem świeży napar.
Bądź na bieżąco
Potas w diecie - dlaczego jest kluczowy dla Twojego samopoczucia?
Każdego dnia Twoje ciało wykonuje miliony operacji, aby utrzymać wewnętrzną harmonię, a kluczem do tej równowagi są często niedoceniane składniki odżywcze. Jednym z najważniejszych cichych bohaterów, dyrygującym pracą Twoich mięśni, nerwów i serca, jest właśnie potas.
Glicynian magnezu - czym wyróżnia się na tle innych form magnezu?
Magnez jest jednym z najważniejszych minerałów dla prawidłowego funkcjonowania ludzkiego organizmu, biorąc udział w ponad 300 reakcjach biochemicznych, które regulują wszystko, od pracy mięśni po nastrój i jakość snu.
Aby zapewnić bezpieczne przeglądanie Internetu oraz prawidłowe wyświetlanie naszego portalu, zaktualizuj swoją przeglądarkę.
Aby pobrać nową wersję, kliknij jedną z ikon poniżej. Możesz też zamknąć to okno - powiadomienie wyświetli się ponownie za godzinę.