Wosk Pszczeli żółty pastylki

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
450szt.1 30,00 zł
100szt.1 8,05 zł

Wosk Pszczeli pastylki, żółty, naturalny stosowany w celach kosmetycznych jako składnik kremów, balsamów, mydeł, maści itp. Pozytywnie wpływa na poprawę jakości skóry, ujędrniając i wygładzając ją.

Wytwarzany przez pszczoły miodowe, wosk pszczeli stosowany jest już od wieków, do produkcji kosmetyków oraz świec. Stosowany jako dodatek do kosmetyków poprawia ich emulsje, stabilność oraz konsystencję.

Rozpuszcza się w temperaturze ok. 65 °C, nie rozpuszcza się w wodzie.

 

Skład: 100 % wosk pszczeli, naturalny, pastylki.

 

Sposób użycia: jako dodatek do kompozycji kosmetyków.

Napisz opinię

Wosk Pszczeli żółty pastylki

Wosk Pszczeli żółty pastylki

Wosk Pszczeli pastylki, żółty, naturalny stosowany w celach kosmetycznych jako składnik kremów, balsamów, mydeł, maści itp. Pozytywnie wpływa na poprawę jakości skóry, ujędrniając i wygładzając ją.

scanner