Catuaba kora mielona
Produkt chwilowo niedostępny.
Catuaba to kora z drzewa Trichilia catigua. Produkt ten pochodzi z Brazylii. Początkowo stosowany był przez Indian z plemienia o nazwie Tupi. Wraz z upływem czasu produkt staje się coraz bardziej popularny na całym świecie.
Catuaba kora mielona – pochodzenie
Catuaba to kora z drzewa Trichilia catigua. Produkt ten pochodzi z Brazylii. Początkowo stosowany był przez Indian z plemienia o nazwie Tupi. Wraz z upływem czasu produkt staje się coraz bardziej popularny na całym świecie.
Catuaba kora mielona – stosowanie
Produkt przeznaczony do picia w formie naparu. 1 łyżeczkę Catuaba kora mielona należy zalać szklanką wody, a następnie zagotować pod przykryciem przez około 5 minut. Po tym czasie odstawić do naciągnięcia na 10 minut. Zaleca się spożywanie 3 razy dziennie.
Składniki: 100 % catuaba (Erythroxylum catuaba) kora mielona.
Propozycja podania: 1 płaską łyżeczkę proszku, wymieszać w szklance z wodą lub gotować przez 5 minut, następnie pozostawić pod przykryciem na 10 minut, odcedzić i wypić. Pić 3 razy dziennie.
Catuaba kora pocięta
Catuaba kapsułki 465mg
Bądź na bieżąco
Potas w diecie - dlaczego jest kluczowy dla Twojego samopoczucia?
Każdego dnia Twoje ciało wykonuje miliony operacji, aby utrzymać wewnętrzną harmonię, a kluczem do tej równowagi są często niedoceniane składniki odżywcze. Jednym z najważniejszych cichych bohaterów, dyrygującym pracą Twoich mięśni, nerwów i serca, jest właśnie potas.
Glicynian magnezu - czym wyróżnia się na tle innych form magnezu?
Magnez jest jednym z najważniejszych minerałów dla prawidłowego funkcjonowania ludzkiego organizmu, biorąc udział w ponad 300 reakcjach biochemicznych, które regulują wszystko, od pracy mięśni po nastrój i jakość snu.
Aby zapewnić bezpieczne przeglądanie Internetu oraz prawidłowe wyświetlanie naszego portalu, zaktualizuj swoją przeglądarkę.
Aby pobrać nową wersję, kliknij jedną z ikon poniżej. Możesz też zamknąć to okno - powiadomienie wyświetli się ponownie za godzinę.