Syrop klonowy BIO typ C

Produkt chwilowo niedostępny.

Powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny.
Pojemność (ml)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
265szt.1 26,76 zł

Bio syrop klonowy Typ C posiada intensywny i aromatyczny smak. Pozyskuje się różne klasy w zależności od temperatury procesu odparowywania wody, zawartej w soku pobranym z pnia drzewa klonowego. Charakteryzuje się ciemno bursztynowym kolorem. Syrop klonowy jest pożywny i doskonale sprawdza się jako produkt słodzący.

Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

Syrop klonowy BIO typ C — intensywne bogactwo smaku

Syrop klonowy to naturalny produkt, głównie kojarzony z Kanadą. Zresztą nie bez powodu, ponieważ to właśnie tam, produkuje się go najwięcej. Syrop klonowy BIO typ C powstaje z soku drzewa klonowego. W produkcie dostępnym w naszym sklepie, poziom skoncentrowania soku jest bardzo wysoki, dzięki czemu syrop ma niezwykle intensywny smak oraz aromat.

Syrop klonowy BIO typ C — naturalny sposób na słodzenie

Syrop klonowy BIO typu C doskonale sprawdza się do słodzenia napojów. Jego zastosowanie w kuchni jest niezwykle szerokie. Stanowi bowiem świetny dodatek do ciast i deserów, ale także jest idealnym składnikiem marynat do mięs. Warto podkreślić również, że syrop klonowy jest źródłem witamin z grupy B.

Propozycja spożycia: syrop klonowy sprawdza się doskonale jako dodatek do naleśników, wafli, ciast, lodów itp.

Składniki: 100 % Bio syrop klonowy

Typ AA - bardzo delikatny
Tyb A - delikatny, aromatyczny
Typ B - aromatyczny
Typ C - intensywny, aromatyczny

Napisz opinię

Syrop klonowy BIO typ C

Syrop klonowy BIO typ C

Bio syrop klonowy Typ C posiada intensywny i aromatyczny smak. Pozyskuje się różne klasy w zależności od temperatury procesu odparowywania wody, zawartej w soku pobranym z pnia drzewa klonowego. Charakteryzuje się ciemno bursztynowym kolorem. Syrop klonowy jest pożywny i doskonale sprawdza się jako produkt słodzący.

Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

scanner