Brak produktów
Do darmowej wysyłki pozostało: 250,00 zł
Uwaga: Ostatnia sztuka!
Data Dostępność:
Pojemność (gram) | opakowanie | ilość | Cena (brutto) | Dodaj do koszyka |
---|---|---|---|---|
Inulina z Agawy stosowana jest jako stabilizator i zagęstnik do sosów oraz zup. Nadaje się również do wypieków. Inulina występuje naturalnie w łodygach roślin, bulwach oraz kłączach. Ma słabo wyczuwalny słodki smak. Inulina z Agawy jest naturalnym prebiotykiem.
Składniki: 100 % Bio inulina z Agawy.
Średnia wartość odżywcza w | 100 g produktu: | % RWS* |
Wartość energetyczna: | 822 kJ / 204 kcal | 9.9 % |
Tłuszcz: | 0 g | 0 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g | 0 % |
Węglowodany: | 6 g | 2.3 % |
- w tym cukry: | 6 g | 6.7 % |
Błonnik: | 90 g | - |
Białko: | 0 g | 0 % |
Sól: | 0.3 g | 5 % |
*RWS - referencyjna wartość spożywcza dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.
Propozycja spożycia: wedle uznania dodawać do zup i sosów.
Uwagi i zalecenia: utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga stosowania zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia.
Przechowywanie: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym, i ciemnym miejscu.
Kraj Pochodzenia: Meksyk