Inulina BIO z agawy

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
150szt.1 14,90 zł
300szt.1 27,90 zł

    Inulina z Agawy stosowana jest jako stabilizator i zagęstnik do sosów oraz zup. Nadaje się również do wypieków. Inulina występuje naturalnie w łodygach roślin, bulwach oraz kłączach. Ma słabo wyczuwalny słodki smak. Inulina z Agawy jest naturalnym prebiotykiem.

     

    Składniki: 100 % Bio inulina z Agawy.

     

    Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:  % RWS*  
    Wartość energetyczna:822 kJ / 204 kcal     9.9 %
    Tłuszcz:0 g0 %
    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0 g0 %
    Węglowodany:6 g2.3 %
    - w tym cukry:6 g6.7 %
    Błonnik:90 g-
    Białko:0 g0 %
    Sól:0.3 g5 %

    *RWS - referencyjna wartość spożywcza dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

     

    Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

     

    Propozycja spożycia: wedle uznania dodawać do zup i sosów.

     

    Uwagi i zalecenia: utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga stosowania zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia.

    Przechowywanie: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym, i ciemnym miejscu.

    Kraj Pochodzenia: Meksyk

    Napisz opinię

    Inulina BIO z agawy

    Inulina BIO z agawy

    Inulina z Agawy stosowana jest jako stabilizator i zagęstnik do sosów oraz zup. Nadaje się również do wypieków. Inulina występuje naturalnie w łodygach roślin, bulwach oraz kłączach. Ma słabo wyczuwalny słodki smak. Inulina z Agawy jest naturalnym prebiotykiem.

     

    scanner