Olejek eteryczny grejpfrut, ze skórki

Pojemność (ml)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
10szt.1 15,37 zł

Olejek grejpfrutowy pozyskany metodą tłoczenia na zimno ze skórki owoców grejpfruta. Znany jest między innymi ze swoich niezwykłych właściwości antybakteryjnych, antydepresyjnych oraz tonizujących. Stosowany jako jeden z najskuteczniejszych składników w kosmetykach na problemy ze skórą oraz w aromaterapii przy napięciach nerwowych i objawach zmęczenia.

 

Skład: 100 % naturalny olejek eteryczny ze skórki grejpfruta (Citrus grandis peel).

 

Sposób użycia: do aromaterapii, prania, niwelowania zapachów itp.


Sposób przechowywania: w ciemnym i chłodnym miejscu. W innym przypadku może naturalnie wyparować (nawet przy szczelnie zamkniętej buteleczce), stracić swój naturalny zapach oraz naturalny kolor. Jest to uwarunkowane tym, że olejek powstał ze skórki owocu i jest w 100% naturalny.

Napisz opinię

Olejek eteryczny grejpfrut, ze skórki

Olejek eteryczny grejpfrut, ze skórki

Olejek grejpfrutowy pozyskany metodą tłoczenia na zimno ze skórki owoców grejpfruta. Znany jest między innymi ze swoich niezwykłych właściwości antybakteryjnych, antydepresyjnych oraz tonizujących. Stosowany jako jeden z najskuteczniejszych składników w kosmetykach na problemy ze skórą oraz w aromaterapii przy napięciach nerwowych i objawach zmęczenia.