Cukier kokosowy BIO

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
250szt.1 9,90 zł
1000szt.1 27,90 zł

Bio Cukier kokosowy z kwiatów kokosa / palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który służy do produkcji cukru kokosowego. Jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. 

100% czysty, nierafinowany, organiczny cukier kokosowy (Cocos nucifera) pozyskiwany w tradycyjny sposób ze świeżego soku pąków kwiatowych palmy kokosowej.
- bez dodatków
- niebielony
- nierafinowany
- tradycyjnie wytwarzany

Propozycja podania: idealne nadaje się m.in. do kakao (sproszkowane kakao + cukier kokosowy).

Składniki: 100% Bio cukier kokosowy (Cocos nucifera).

Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 381,6 kcal
- Węglowodany: 93,4g
- Białko: 1,1g
- Tłuszcz: 0,4g

 

Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

Napisz opinię

Cukier kokosowy BIO

Cukier kokosowy BIO

Bio Cukier kokosowy z kwiatów kokosa / palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który służy do produkcji cukru kokosowego. Jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały.