Cukier kokosowy BIO

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
250szt.1 9,17 zł
1000szt.1 25,83 zł

Bio Cukier kokosowy z kwiatów palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który służy do produkcji cukru kokosowego. Jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. 

 

Składniki: 100% Bio cukier kokosowy (Cocos nucifera).

Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

 

Średnia wartość odżywcza w     100 g produktu:   % RWS *  
Wartość energetyczna:1598 kJ / 184 kcal  19,6 %
Tłuszcz:0,61 g0,87 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:  0,31 g1,8 %
Węglowodany:94,19 g36,23 %
- w tym cukry:82,46 g91,62 %
Błonnik:6,14 g-
Białko:0,44 g0,88 %
Sód:0,23 g0,03 %

*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

 

Propozycja spożycia: idealne nadaje się m.in. wypieków, deserów, kakao (sproszkowane kakao + cukier kokosowy) itp.

Napisz opinię

Cukier kokosowy BIO

Cukier kokosowy BIO

Bio Cukier kokosowy z kwiatów palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który służy do produkcji cukru kokosowego. Jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. 

 

scanner