Lapacho kora mielona

Pojemność (gram)opakowanieilośćCena (brutto)Dodaj do koszyka
100szt.1 12,90 zł
250szt.1 28,90 zł

    Lapacho (Tabebuia avellanedae) zwana także pau d'arco lub herbatą Inków, jest drzewem występującym w lasach deszczowych Ameryki Środkowej oraz Północnej. Produkt pochodzi z wyselekcjonowanej wewnętrznej warstwy kory.

     

    Składniki: 100 % lapacho (Tabebuia impetiginosa) kora mielona.

     

    Propozycja spożycia: 1 gram (około pół łyżeczki) proszku dodać do szklanki gorącej wody. Stosować 2 razy dziennie
    po ostygnięciu.

     

    Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.

    Napisz opinię

    Lapacho kora mielona

    Lapacho kora mielona

    scanner